Resolution for “Aw Snap” in Chrome browser

 

 

For all those who get this error in your chrome browser, please visit this link and follow these steps and let us know if this resolved your problem.

http://dummy-essentials.blogspot.in/2009/10/fix-google-chrome-aw-snap-error.html

Thanks to Shri Siva Subramanyan for sending this link.

 



Categories: Announcements

9 replies

  1. Thanks for your suggestion.  Resolution for “Aw Snap” in Chrome browser  doesnot work. It stayes for few second and again the same error comes. Tried with Mozilla and experienced the same. Any suggestions Please. radha

    ________________________________

    • Please check my comments above you will be able to over come the error

    • If you system is running in windows XP you will have this problem. Please check tha you are running Windows xp SP3 by selecting mycomputer properties their you will find the Windows XP sp2 or windows xp sp3. If windows xp sp3 then do all the suggetions given by google otherwise please download and install Windows XP SP3. This might solve your problem. If you are using Mozilla firefox you will face the same problem.

  2. If you system is running in windows XP you will have this problem. Please check tha you are running Windows xp SP3 by selecting mycomputer properties their you will find the Windows XP sp2 or windows xp sp3. If windows xp sp3 then do all the suggetions given by google otherwise please download and install Windows XP SP3. This might solve your problem. If you are using Mozilla firefox you will face the same problem.

  3. I tried the solution suggested by you, it did not work for me.

    rgds]

    k.subramanian nagpur

    ________________________________

  4. Radhe Krishna,

    As per your advice, I typed* “-no-sandbox” *under Target field but the problem still persist. Kindly help me in this regard.

    Radhe Krishna,

    N. Sriram Calcutta India

    • Per the page you need to add the no-sandbox to the existing words in the Target field and also care needs to be taken that there are 2 hyphens ‘-‘ at the beginning. Even after my writing this to Sri N.Sriram directly he is still facing the issue. Shall look into this further. In case someone gets the solution please feel free to post the same with more clarity.
      Thanks,
      Padmanab Sridhar R

  5. Dear Mr Mahesh,

    Thanks. I have tried that method long back and various other solutions for overcoming that but of no avail. Even I approached google but they are silent.

    I pray to paramachary to solve the problem.That is all now I can do. However I try and see about mahaperiyava in you tube.

    Thanks.

    D. C. Subramanian

Leave a Reply to Narayanan Sriram Cancel reply

%d bloggers like this: